سلام دوست خوبم. شرمنده من مدتی ایران نبودم و همین سبب تاخیر در پاسخ دادن به نظرات شما شد.
در مورد جمله ای که گفتید زرنگی، متوجه منظورتون نمیشم. ما باید ببینیم در جمله ای که داریم کلمه چه معنایی پیدا میکنه و این کاملا طبیعیه.
در مورد همپوشانی بگذارید یک مثال بزنم. من به شما میگم تعمیرات خونه من هفت روز طول کشید. سه روز بنایی، دو روز لوله کشی، دو روز گچکاری و دو روز هم نقاشی. می بینید که جمع تک تک این کارها از هفت روز بیشتر شده. اما قاعدتا منظورم این بوده که مثلا لوله کش و گچکار با هم و همزمان مشغول به کار بودند. این کاملا مشخصه و در محاورات ما هم معموله.
کلمه شهر بصورت مفرد دوازده بار در قرآن اومده: دو بار در هر یک از آیات 185 سوره بقره و 194 سوره بقره و 12 سوره سبأ، و یک بار در هر یک از آیات زیر: آیه 217 سوره بقره، آیه 2 سوره مائده، آیه 97 سوره مائده، آیه 36 سوره توبه، آیه 15 سوره احقاف، آیه 3 سوره قدر. بنده همه این آیات رو چک کردم. شما هم میتونید براحتی چک کنید. بسیار بسیار عجیبه که شما در عصر کامپیوتر و اینترنت در شمردن کلمه شهر که فقط 12 بار در قرآن تکرار شده (نه مثل یوم که 365 بار تکرار شده) مشکل دارید اما ظهور کتابی با این ظرافت عددی رو در 1400 سال پیش معجره نمی دونید. واقعا جالبه که پیش داوری و تعصب چقدر میتونه چشم منطق رو کور کنه. ضمناً با توجه به آیه «إنّا نحنُ نَزّلنا الذِّکرَ و انّا له لَحافِظون» اعتقادی به کم و کسر شدن آیات قرآن ندارم.
در مورد کتاب حافظ یا کتب مشابه هم باید بگم در مقابل آیات قرآن قطره در مقابل
اقیانوس هم نیست. مثلا ایا همین اعجاز عددی در کتاب حافظ هم هست؟ من خودم خیلی اهل
شعر هستم و این مقایسه شما رو فقط به پای عدم آشنایی با قرآن و عدم مطالعه بی طرفانه
قرآن از طرف شما میدونم. ضمنا آیا جامعه و محیطی که امثال حافظ در اون رشد کردند
رو با جامعه عرب جاهلی که پیامبر در اون ظهور کرد مقایسه میکنید؟ سعدی، حافظ،
مولانا و دیگر بزرگان ادب فارسی در کشوری تربیت شدند که قبل از اسلام تاریخ و تمدنی
عظیم داشت و بعد از ظهور اسلام هم در اوج شکوفایی فرهنگی و ادبی بود. اما در جامعه
عرب در عهد ظهور اسلام نه خبری از فرهنگ و ادب بود نه خبری از تمدن و نه خبر از
معلمی باسواد.
بابت وقتی که برای مطالعه وبلاگ بنده و ارسال نظر میگذارید و همچنین پیگیری نظرات ممنونم.
با درود فراوان خدمت افرادی که اندیشه میکنند،اگر میخواهید از موضوعی و شخصی و کتابی دفاع کنید،ابتدا باید اطلاعات کافی از موضوع داشته باشید و المی سفسطه بازی نکنید،وقتیکه میگوییم این قران اون قران اصلی نیست،پس شمارشهایی که منتشر کردند درست نیست،اگه درسته پس باید قبول کنیم که قران کامل هست و تغییری نکرده که این خلاف گفته های مراجع و منابع شیعه هستند،التماس تفکر!!
وقتی یکی از معجزات قرآن باعث مسلمان شدن یک تیم تحقیقاتی ژاپنی می شود
وَالتِّینِ وَالزَّیْتُونِ
خداوند در سوره "تین"(انجیر) به این میوه قسم خورده است و دانشمندان دینپژوه میگویند، احتمالاً علت آن است که انجیر، یکی از میوههای همه چیز تمام است و کلکسیونی از املاح و ویتامینها دارد؛لذا مورد توجه خاص قرآن قرار گرفته است.
اما این سوگند، ویژگی ظریف دیگری هم در بر دارد که موجب مسلمان شدن یک تیم تحقیقاتی ژاپنی شده است. قصه از اینجا شروع شد که یک گروه پژوهشی ژاپنی، در بین مواد خوراکی به دنبال منبع پروتئین خاصی بودند که به میزان کم، درمغز انسان و حیوانات تولید میشود. این پروتئین، کاهش دهنده کلسترول خون ومسئول تقویت قلب و شجاعت انسان است و بازتولیدش بعد از ۶۰ سالگی تعطیل میشود.
ژاپنیها فهمیدند این ماده فقط در انجیر و زیتون موجود است و برای تأمین آن، باید انجیر و زیتون را به نسبت یک به هفت مصرف کرد.
بعد از ارائه این نتیجه یکی از قرآن پژوهان مصری نامهای به این تیم تحقیقاتی مینویسد و اعلام میکند که در کتاب مقدس مسلمانان، خداوند به انجیر و زیتون در کنار هم قسم خورده.
نام انجیر فقط یک بار و نام زیتون نیز هفت بار !!در قرآن آمده است.